Implementatie Consultant

Ben jij het ook beu om dagelijks in de file te staan? En dat terwijl je ook prima van uit huis of ons kantoor kunt werken?

Bij PlatformManager bedienen wij onze klanten al jaren remote tot ieders tevredenheid.

Dus:

Woon jij in de buurt van Veenendaal en ben jij op zoek naar een baan met veel klant contact? Denk jij graag mee over het verbeteren van ons product en onze dienstverlening? Ben je net afgestudeerd of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als PlatformManager Consultant werk je voor onze 200 klanten vanuit ons kantoor in Veenendaal of vanuit huis. Onze oplossing wordt gebruikt door grote klanten in o.a. Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Australië, Zuid-Afrika en de US.

Als Consultant bij PlatformManager ga je na een inwerkperiode aan de slag voor onze klanten. Vaak heb je meerdere petten op zoals het implementeren van onze oplossing bij een nieuwe klant of het oplossen van een support ticket van een bestaande relatie. Het geven van demo’s en instructie hoort ook tot je takenpakket. En je staat in contact met onze klanten dus feedback verzamelen en je eigen inbreng over nieuwe functionaliteit is ook heel belangrijk. Dus, saai wordt het nooit! Je staat niet alleen maar hebt een groep professionals om je heen.

Wat heb je nodig?

·       HBO Werk en denkniveau en enige ervaring met ICT.

·       Een zelfstandige klantgerichte instelling. Ervaring met Projectmatig werken is een pré.

·       Kennis van Engels in woord en geschrift en je Nederlands is zonder meer goed.

·       Beschikbaarheid van 32-40 uur

·       Kennis van de BI oplossingen van Qlik en/of SAP/BO is een pré

·       Teamspirit. Je werkt zelfstandig maar kunt altijd terugvallen op je collega’s

Wat je van ons mag verwachten

PlatformManager is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. De sfeer is open, je kunt bij ons jezelf zijn en doen waar je goed in bent. Kom je er even niet uit? Dan helpen je collega’s je verder. De klant staat centraal en we worden geroemd om onze goede service. Die naam willen we natuurlijk graag hooghouden en daar ga jij ons bij helpen.

Wat bieden we jou?

·       Een gevarieerde job in Veenendaal

·       Een uitstekend salaris

·       28 vrije dagen

·       Een budget voor opleidingen

·       Deelname in de winst

·       Een kilometervergoeding

·       We dragen bij aan je pensioen

·       Een laptop en telefoon met abonnement

Als ons bedrijf en deze functie je aanspreken, stuur dan je CV naar [email protected] en wij nemen contact met je op. Je mag ook bellen met Jeroen Gerritsen op 06 200 35982.

Beste recruiters

Werving en Selectie doet PlatformManager helemaal zelf. We geloven in persoonlijk contact en directe lijnen. Mochten we er toch niet zelf uitkomen dan nemen wij wel contact op!

© 2022 In4BI B.V. | All Rights Reserved